ZOG Genk - Toermalien

Woon je graag in een lichte en moderne omgeving? TOERMALIEN staat garant voor actief wonen en ruim leven. Bijna 300 bewoners voelen zich hier thuis.

Toch geniet je van zorg op maat in een kleine woongroep met 15 medebewoners. Je deelt een grote living en open keuken, maar komt ook echt tot rust in je ruime kamer, voorzien van alle comfort. In het hart van TOERMALIEN ontdek je een mooie binnentuin met petanquebaan, gezellige zithoekjes en wandelpaden rondom.

TOERMALIEN is ingebed in een groene omgeving, maar je voelt de dynamiek van Portavida, de zorgcampus die diverse organisaties omvat. In het Grand Kaffee kan je lekker gaan lunchen of een kopje koffie drinken, met vrienden of familie.

TOERMALIEN biedt ook ruimte voor 10 bewoners met MS en 5 comabewoners.

Je kan kiezen uit drie opties:

  1. een WOONZORGCENTRUM indien je definitief wenst te verhuizen als zelfstandig wonen niet meer gaat.
  2. een KORTVERBLIJF indien je nog thuis woont maar tijdelijk wil verblijven omwille van medische redenen, tijdens een vakantieperiode van je mantelzorgers of om wonen in TOERMALIEN uit te proberen.
  3. een DAGVERZORGINGSCENTRUM indien je nog thuis woont maar overdag nood hebt aan hulp en verzorging in een woonzorgcentrum.


Samen zoeken we naar een oplossing die bij jou past.

Bereikbaarheid via wandelpad parking Europalaan/ Molenvijvers:

 

Website ZOG Genk


 

Contact

Toermalien (Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk)

Adres
Welzijnscampus 15, 3600Genk
tel.
089 57 35 00
E-mail
info@zoggenk.be
Website
http://www.zoggenk.be/nl