Empà

Empà (voorheen dienstencentrum ’t Klavertje en volwassenwerking Sint-Gerardus) biedt een ruim aanbod van wonen en dagondersteuning aan volwassen personen met een fysieke handicap, al dan niet aangeboren. Dit in de regio Midden-, West- en Zuid-Limburg.

Met het accent op Empà, staat onze nieuwe organisatie voor die kleine extra. Niet in de zin van nog meer, nog drukker... Wel in de zin van wat extra peper en zout. Het gaat over kleine dingen: een lach, een goede morgen, een tasje koffie krijgen, … Een klein gebaar dat je dag kleurt. Empà is een warme organisatie waar er ruimte is om dit accent te geven, waar je elkaar als persoon ontmoet, waar je geraakt wordt door elkaar.

Woonvorm Hogerveld op Portavida

Ben je op zoek naar een plek om te wonen? Eén plaats waar je zelfstandig een leven kan uitbouwen, maar waar je toch ondersteund wordt? Een plaats waar je jouw talenten kan inzetten en samen met anderen fijne activiteiten doet? In Hogerveld heb je het allemaal! Een team van begeleiders is 24 uur op 24 uur aanwezig en ondersteunt jou waar nodig. Ze zorgen voor een huiselijke woonopvang en vertrekken steeds vanuit jouw vragen. Jij beslist hoe je leven eruit ziet, steeds met respect voor de andere bewoners.

Woonvorm Hogerveld beschikt over 15 aangepaste appartementen voor volwassen personen met een fysieke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Empà - Woonvorm Hogerveld biedt ook een zorghotel aan, met tijdelijke opvang voor volwassen personen met een fysiek beperking en/of personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Dit in de vorm van een studio. De focus ligt op de zelfstandigheid van de bewoners. Een team van professionele begeleiders staat elke dag voor je klaar.

Meer info

Contact