't Klavertje

Dienstencentrum ’t Klavertje biedt dagbesteding en woonopvang aan volwassen personen met een fysieke handicap, al dan niet aangeboren.

Woonvorm Hogerveld op Portavida

Ben je op zoek naar een plek om te wonen? Eén plaats waar je zelfstandig een leven kan uitbouwen, maar waar je toch ondersteund wordt? Een plaats waar je jouw talenten kan inzetten en samen met anderen fijne activiteiten doet? In Hogerveld heb je het allemaal!

Een team van begeleiders is 24 uur op 24 uur aanwezig en ondersteunt jou, waar nodig. Ze zorgen voor een huiselijke woonopvang en vertrekken steeds van jouw vragen. Jij beslist hoe jouw leven er uit ziet, steeds in respect voor de andere bewoners.

In onze woonvorm Hogerveld beschikken wij over 15 aangepaste appartementen voor volwassen personen met een fysieke beperking of niet aangeboren hersenletsel.


Dienstencentrum ’t Klavertje/ Woonvorm Hogerveld biedt ook een zorghotel aan. Het zorghotel biedt tijdelijk opvang aan volwassen personen met een fysiek beperking en/of personen met een niet aangeboren hersenletsel, in de vorm van een studio.
De vernieuwende woonvorm legt de focus op de zelfstandigheid van de bewoners. Er is 24 uur op 24 uur ondersteuning door een team van professionele begeleiders.

Meer info over Woonvorm Hogerveld en zorghotel vind je op de website van 't Klavertje

Contact